Méhgyulladás

Szeretném megkérdezni, hogy ha hónapok óta küzdök méh gyulladással, és az antibiotikumokkal is csak keveset javult, tudnának-e javasolni homeopátiás szert? 41 éves vagyok. Köszönöm válaszukat előre is.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező,

Az Ön esete bonyolult, krónikus eset. Nem lehetséges ilyen esetekben interneten keresztül homeopátiás szert javasolni. Keressen fel egy homeopata orvost, aki személyre szabott kezeléssel segít Önnek betegsége gyógyításában. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.