Krónikus betegség kezelése

Kedves Egyesületi Tagok!

Glaukómára (zöldhályog, szemcseppet kapok) szeretnék kiegészítő szerként szedni homeopátiás terméket. Sokszor, főleg időjárás változásnál, vagy idegi túlterheléskor szúr a szemem.

Kettes típusú diabetesre gyógyszert szedek. Lehetne-e javítani az állapotomon homeopátiával?

Krónikus gyomor és bélhurutom van, amit már sokszor vizsgáltak, de kóros elváltozást nem találtak, mégis fennáll már jó ideje, olyan „felmaródott” érzéssel jár.

Egyszerre hány golyó szedhető?

Köszönöm szépen a válaszukat, figyelem a válaszukat a weblapjukon.

Orvos válaszol

Kedves Ernő, 

Köszönjük kérdését és azt is hogy bizalommal van a homeopátia iránt. Mert lehet segíteni szerteágazó panaszain homeopátiás szerrel. Azonban panaszai krónikus jellegűek és ezek kezelése bonyolult feladat. Egy homeopata szakorvos több év tanulás és legalább 1,5 órás beszélgetés után tud magának olyan szert javasolni, ami segíti gyógyulását. Tehát nem tudok interneten gyors és hatékony gyógyulást ígérni homeopátiával. Keressen fel egy homeopata szakorvost. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.