Köhögés, oltás

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy Covid fertőzés megelőzésére és kezelésére milyen készítményeket javasolnak felnőttek és 6 éven aluli gyerekek részére.
Megelőzés céljából mikor és mennyi ideig érdemes szedni ezeket. Csak ha beteg személlyel találkozunk vagy ebben az időszakban végig, akár hónapokon keresztül?
Ha az oltás mellett döntünk, milyen készítményt szedjünk előtte és utána?
2 hónapja tartó köhögés esetére mit tudna javasolni? Többször teszteltek, negatív eredménnyel. A köhögés száraz, nem fullasztó, semmi más tünet nem társul hozzá.
Köszönöm!

 

Orvos válaszol

Kedves Klára, 

Kérdései igen összetettek és a homeopátiában vannak ugyan sémák, de mindig figyelembe kell venni az egyéni sajátosságokat.

Lázas légúti betegségek homeopátiás kezeléséről ezeken az oldalakon olvashat: 

https://homeopata.hu/hu/content/lazas-leguti-betegsegek-kohoges-rekedtseg-torokfajas-orrfolyas-orrdugulas

https://homeopatia.info.hu/immunerosites-1/hogyan-tamogathatjuk-a-szervezetet-a-virusfertozesek-korai-stadiumaban

Megelőzésről ezen az oldalunkon írtunk: 

https://www.homeopata.hu/hu/content/hazipatika-javaslat-es-adagolasi-tudnivalok

Oltás támogatás homeopátiával: 

https://homeopatia.info.hu/immunerosites-1/hogyan-tamogathatjuk-a-covid-vakcinat-homeopatiaval

Ha ennél részletesebb információkat szeretne, azt javaslom konzultáljon egy homeopatával. 

Elhúzódó köhögése hátterében sok ok állhat, a köhögés kivizsgálást és személyre szabott szerválasztást igényel, emiatt is javaslom a személyes konzultációt egy homeopata orvossal.  

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.