Köhögés

Tisztelt Orvosok!

2020.okt 6.-ai levélhez hasonló tüneteim vannak, a kérdezőnek ekkor nem javasoltak semmilyen szert. (szabad kérdezni, hogy miért?

nekem Covid teszt negatív.

Tüsszögés, orrviszkető égő érzés, vizes orrfolyás, válatkozva száraz érzéssel

meghatározó tünet: Gége/ légcső felé mintha valami nyomna befelé, szorítana, illetve érzem mintha lenne letapadva sok váladék nagyon mélyen belül. kellemetlen légvétel.  nagyfokú szárazságérzés orrban, nyelven, nyelőcsőben.

Köhögés nem igazán van, ha igen akkor ez nehéz és kellemetlen, tüdőben mélyen fáj, ritkán feljön a váladék mely átlátszó nyúlós ragadós tojásfehérje szerű. Hőemelkedés nincs.

Milyen szereket próbálhatnék?

Orvos válaszol

Kedves Kérdező.

Az október 6 –ai kérdésre a válasz valószínűleg technikai okok miatt nem található, nem tudom. Az Ön jelenlegi panaszaira a Sticta pulmonaria-t javasolnám napi kétszer a C9 vagy 9CH potenciában.

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.