Köhögés

Nagyfokú fáradtságot érzek pár napja, nyomó- szédelgős fejfájással. Tüsszögéssel, orrviszkető égő érzéssel társul. A szemeim már enyhe hozzáérésre is érzékenyek, pici nyomásra, dörzsölésre szinte fájnak. Gége/ légcső felé mintha valami nyomna befelé, illetve érzem mintha lenne letapadva sok váladék.

Köhögés nem igazán van, ha igen akkor ez nehéz és kellemetlen, tüdőben mélyen fáj, ritkán feljön a váladék mely átlátszó nyúlós ragadós tojásfehérje szerű. Hőemelkedés 37.3-37.5 közt.

Milyen szereket próbálhatnék?

Orvos válaszol

Kedves Emma,

ne szedjen gyógyszert, amíg nem látta orvos.

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.