Kifakad a fülem

Néhány éve minden előjel nélkül kifakadt a fülem, akkor félévig volt bedugulva. Már tejesen gyógyultnak lászszott, de nem mólt el. Még CT is csináltattam, de látszólag semmi oka nem volt, hogy . Az orvos szerint akkor hegesedett és most minden alkalommal, amikor megduzzad az orrnyálka hártyám, néha minden kisérő tünet nélkül, akkor bedugul a fülem. Ilyenkor behúzódik a dobhártíám. Néha napokig , néha hetekig. Igen kelleletlen, Szövettani viszgálat is volt negatív. Nincsenek allergiás tüneteim sem. A másik problémám, hogy éjszak amelyik oldalamon fekszem az az orrlyukam bedugul. éha annyira, hogy aludni sem tudok tőle , fel kell kelnem. Az orröblítés és utána a sinol orrspray segít. Szeretném megtudni, hogy mi okozza ezeket a problémákat ? Van-e rá gyógymód ?

Orvos válaszol

Kedves Anikó.

A hosszú idő óta fennálló panaszok (krónikus panaszok) és/vagy visszatérő panaszok többsége jól kezelhető homeopátiával, de ehhez egy alapos kikérdezés és elemzés, majd alkati szer választása kell. Tapasztalatom szerint ilyen jellegű panaszokon szokott segíteni a homeopátiás kezelés, ezért javaslom, keressen fel egy homeopata orvost. Segítségképpen az orvoslista.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.