Kifakad a fülem

Néhány éve minden előjel nélkül kifakadt a fülem, akkor félévig volt bedugulva. Már tejesen gyógyultnak lászszott, de nem mólt el. Még CT is csináltattam, de látszólag semmi oka nem volt, hogy . Az orvos szerint akkor hegesedett és most minden alkalommal, amikor megduzzad az orrnyálka hártyám, néha minden kisérő tünet nélkül, akkor bedugul a fülem. Ilyenkor behúzódik a dobhártíám. Néha napokig , néha hetekig. Igen kelleletlen, Szövettani viszgálat is volt negatív. Nincsenek allergiás tüneteim sem. A másik problémám, hogy éjszak amelyik oldalamon fekszem az az orrlyukam bedugul. éha annyira, hogy aludni sem tudok tőle , fel kell kelnem. Az orröblítés és utána a sinol orrspray segít. Szeretném megtudni, hogy mi okozza ezeket a problémákat ? Van-e rá gyógymód ?

Orvos válaszol

Kedves Anikó.

A hosszú idő óta fennálló panaszok (krónikus panaszok) és/vagy visszatérő panaszok többsége jól kezelhető homeopátiával, de ehhez egy alapos kikérdezés és elemzés, majd alkati szer választása kell. Tapasztalatom szerint ilyen jellegű panaszokon szokott segíteni a homeopátiás kezelés, ezért javaslom, keressen fel egy homeopata orvost. Segítségképpen az orvoslista.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.