Erős vérzés

47 éves vagyok, túl vagyok, egy méhnyakkonizációs műtéten, minden rendben, a kontroll vizsgálatok alapján. Azóta még is nagyon erős a mestruációm 2-3-4 napja. Kaptam Norculutot, de nem segített. Szeretném kérdezni, hogy az Arnica golyókból mennyi, melyik naptól és mennyi ideig szedhető  csillapítás céljából.

Válaszukat előre is köszönöm, további szép napot kívánok!

üdvözlettel: Netti

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Az erős mensesre többféle szer adható. Az Arnica általános vérzéscsillapító hatású, megerőltetés, trauma, műtét után kialakuló erős vérzénél jó. C30 potenciában napi egy alkalommal 5 napig szedendő. Ha a vérzés igen erős, élénkpiros, akkor a Phosphorus C30 szedése is javasolt. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.