Covid oltás

Azt szeretném kédezni, hogyha most szeretném beadatni a 2db covid oltást, melyiket javasolja?
Oltás kivezetőnek mit használjak?

Köszönöm a segìtséget!

Orvos válaszol

Kedves László!

Az oltóanyag kiválasztásában nem tudunk segíteni, mert ehhez többet kellene Önről és a betegségeiről tudnunk. Még ha mindezt tudnánk is, nem vállalkoznánk tanácsadásra, hiszen ez nem a mi kompetenciánk. Hogy a kivezetést hogyan, mivel végezze, ez pedig a felvett oltástól függ, de ha elolvas néhány korábbi erre vonatkozó választ (elég sok van belőle), tud tájékozódni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.