Covid oltás

Azt szeretném kédezni, hogyha most szeretném beadatni a 2db covid oltást, melyiket javasolja?
Oltás kivezetőnek mit használjak?

Köszönöm a segìtséget!

Orvos válaszol

Kedves László!

Az oltóanyag kiválasztásában nem tudunk segíteni, mert ehhez többet kellene Önről és a betegségeiről tudnunk. Még ha mindezt tudnánk is, nem vállalkoznánk tanácsadásra, hiszen ez nem a mi kompetenciánk. Hogy a kivezetést hogyan, mivel végezze, ez pedig a felvett oltástól függ, de ha elolvas néhány korábbi erre vonatkozó választ (elég sok van belőle), tud tájékozódni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.