Alvászavar

Tisztelt  Cím !

Középkorú vagyok.  Alvásproblémával küzködöm. Altatót, nyugtatót nem szeretnék szedni.
Olyan súlyos a problémám, hogy több éjszakán át végig virrasztom sokszor az egész éjszakát. Utána a köv. napon, amikor már hullok össze a fáradságtól egy-két órácskát szundikálok éjjelente, de ekkor is iszonyatos rémálmaim vannak.
Napközben nem vagyok egyáltalán ideges, feszült, nincs indokom rá.
47 kg vagyok, 156 cm magas, nagy gondot fordítok az észszerű táplálkozásomra.
Már próbálkoztam a Sedatif PC-vel, egy dobozt használtam el, sajnos ez nem hozott semmi eredményt.

Tisztelettel várnám válaszát

 

Orvos válaszol

Kedves Katinka!

Az alvászavar egy tünet lehet sok lelki (depresszió, kiegészítés stb) és  testi betegségnek (pajzsmirigy betegség,  menopauza stb) ezért ezen betegségek vizsgálata és kezelése kulcsfontosságú. A homeopátiás kezelés egyénre szabott, ezért ezek kikérdezése nélkül nem lehetséges jó gyógyszerválasztás. Kérem, forduljon Homeopata orvoshoz egy vizsgálat, alkati kezelés céljából.

SP

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.