Herczeg Andrea, dr.

Herczeg Andrea, dr.

Egyesületi Számvizsgáló Bizottsági tag

Homeopátiával 1998-óta foglalkozom, akkor a CHE kétéves képzésén vettem részt. 

Jelenleg személyi jogos gyógyszerészként gyógyszertárat vezetek Budapesten az V. kerületben.

Fontosnak tartom, hogy a gyógyszerészek megfelelő tudással és információval rendelkezzenek mind a homeopátiáról mind az alternatív medicina területeiről. Ezen tudás birtokában lehet objektív tájékoztatást adni a hozzánk forduló embereknek, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb gyógyulási lehetőséget.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.