Rádióműsorok a homeopátiáról

2013. november 20., szerda

2013. november 18-n a Klubrádió "Rakott" című műsorában dr. Molnár Mariannal, dr. Sal Péterrel, homeopata orvosokkal, homeopátiával gyógyulókkal beszélgetett Sugár Ágnes.

A műsort az alábbi linkeken érhetik el:

Ez a beszélgetés válasz volt két másik műsorra. 2013. október 17-n 10:00 órától Vágó Istvánnal és Hraskó Gáborral beszélgetett Kuncze Gábor, a műsor témája szintén a homeopátia. 2013. november 10-n 16:30-17:00 -ig  Boldogkői Zsoltot hallhatták a Klub Rádió "Többet ésszel" című műsorában. 

Az objektív tájékoztatás jegyében hallgassák meg ezeket a műsorokat is melyeket a Klub Rádió archivumában találhatnak meg.

 

Címkék: 
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.