Plakátkampány

2016. június 6., hétfő

Hírek a plakátokról - Gál Adrien, Tóth Mariann

Idén tavasszal a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület homeopátiát népszerűsítő plakát versenyt hirdetett tagjai és szimpatizánsai körében.

Május elejére megszületett a közös plakátunk!

Felhívásunkra több mint 50 kép és szlogen javaslat érkezett. Komolyan vettétek az ötletelést, sokféle, változatos terv született. Van köztük like, nautilus, kiskutyák, kislányok, harcra buzdító, egyensúlyra fókuszáló, a szellemiséget, egyediséget hírdető. Szeretnénk minél több képet felhasználni ezek közül  a későbbiekben.

Az eredményhirdetés a májusi kardivasculáris tovább képzésen történt, szavazatok alapján.

1. Helyezett: Dr. Solymosi Péter

Saját fotóját küldte. Külön köszönet a gyors együtt működésért. Miután meg tudta, hogy az ő fotója lett az első helyezett, kérésünkre szinte azonnal készített több variációt a témáról. 10 000 Ft-os könyvutalványt kapott, amelyet  Remedium könyvkiadónál lehet beváltani.

2. Helyezett: Hunyadvári Szilvia

Kép javaslatával a homeopátia szellemiségének nagy alakjaira hívja fel a figyelmet. 8000 Ft-os könyvutalványt kapott, amelyet  szintén a Remedium könyvkiadónál lehet beváltani.

3. Helyezett: dr. Radnai Andrea

Szívet formáló kép javaslatával a modernséget, fiatalos lendületet hozott be. 5000 Ft-os könyvutalványt kapott, amelyet  a Remedium könyvkiadónál lehet beváltani.

Az első helyezett képre a “Homeopátia. Természetesen.” szlogent választottuk ki, melyet dr. Jónás Eszter alkotott. 10 000 Ft-os könyvutalvánnyal jutalmaztuk, (Remedium könyvkiadó)  Eszter díjában utalunk eddigi önzetlen munkájára is, legutóbb például a nagy sikerű, kardiovaszkuláris tanfolyam megszervezésére. A tanfolyam hallgatói szertágazó és alapos információt kaptak ezen terület alternatív gyógyítási lehetőségeiről.

Plakátunk közös termékünk, melynek anyagi szponzora a Peithner KFT volt. Ezúton nekik is köszönjük!

Nagy sikere van, A2 200 db, A3 200 db, A5 4000 db készült. Ezekből máris újra kellett rendelnünk.

Kérjük a kedves tagságot, tegyen  ki minél több plakátot, szórólapot.

Ötletek: orvosi rendelők, természetgyógyászati rendelők, szakrendelők, bármilyen egészségügyi foglalkozó, terápiás helység (pl. Gyógytorna, akupunktúra, masszázs stb.), gyógyszertárak, jóga stúdiók, fodrászat, kozmetika, állatorvosi rendelők, kertészetek stb.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy plakátunkat letölthetitek innen is.

Nyári jáék

Ezek után egy nyári játékra hívunk meg titeket, illetve mindenkit, aki a homeopátia ügyét támogatja. Fotózzátok le a plakátokat, ott, ahol kihelyeztétek! Küldjétek be a plakatkampany100@gmail.com e-mail címre.

Több kategóriában fogunk díjakat osztani

  • legtöbb plakátot kihelyező támogatónk
  • legviccesebb helyen lévő plakát,
  • legszebb helyen lévő plakát,
  • legfurcsább helyen található plakát

A beküldött képeket folyamatosan megosztjuk  facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/klasszikus.homeopatia), kérjük kísérjétek figyelemmel!

Gál Adrien, Tóth Mariann

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.