MIT EGYEK, HOGY JÓL LEGYEK?

2023-04-27 18:0019:30
Hol: 

ONLINE

MIT EGYEK, HOGY JÓL LEGYEK? 

ÉTKEZÉSI SZOKÁSAINK ÉS AZ EGÉSZSÉG

Dr. Tóth Marian előadása

2023. április 27. 18:00 – 19:30

 • Amikor a fürdőruhánkra gondolni sem merünk…
 • Amikor a daddy body éppen nincs divatban…
 • Amikor elegünk van az ezredik divatos sikertelen diétából…
 • Amikor aggódunk a gyermekünk vagy saját egészségünkért…

 

Hogyan alakítsunk ki fenntartható és egészséges étkezési szokásokat a családban?

Dr. Tóth Marian több évtizedes homeopátiás gyermekorvosi praxisában számos családnak segített az egészséges testsúly elérésében, tanácsait az interaktív webinárium résztvevőivel fogja megosztani, ahol a felmerülő kérdésekre is válaszol.

Az előadás témái:

 • Mikor számít valaki túlsúlyosnak vagy elhízottnak? 
 • Korunk jellemző étkezési tendenciái és mi ezzel a gond?
 • Merre van a jó irány? 
 • Mit együnk, hogy jól legyünk? 
 • Virtuális ételkóstoló
 • Miért híznak el gyermekeink? 
 • Miért túlsúlyos minden ötödik iskolás? 
 • Miért jelenik meg egyre fiatalabb gyermekeknél az inzulin rezisztencia? 
 • Lehetséges olyan diéta, ami mellett éhezés nélkül le lehet fogyni? 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Mindenkinek, hiszen az evés életünk egyik létfeltétele és egyben örömforrása is. Életbevágóan fontos, hogy tudjuk, mit kell enni, hogy egészségesek maradjunk. 

 

Miért érdemes meghallgatni az előadást? 

 • Hogy tudjam, hogyan tápláljam okosan a családomat. 
 • Hogy átlássam a mai élelmiszeripar állította csapdákat. 
 • Mert lehet, hogy csak néhány apró változtatás is elég, de lehet, hogy teljesen át kell gondoljam, mit adok a gyermekeimnek és a családnak enni.

 

Mire leszek képes a tanfolyam ismeretei alapján?

 • Ha túlsúlyos gyermekem van, össze fogom tudni úgy állítani az étrendjét, hogy éhezés nélkül könnyedén le tudja adni plusz kilóit. 
 • Egészségesen tudom összeállítani az étrendet magamnak és az egész családnak az egészségünk megőrzése vagy helyreállítása érdekében.

 

Az előadóról:

Dr Tóth Marian 1990-ben szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1994-ben csecsemő és gyermekgyógyász szakvizsgát tett. A Heim Pál Kórházban dolgozott, ezt követően 20 éve házi gyermekorvos, 16 éve homeopátiás orvos. 

13 éve a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület elnökségének tagja, az Egyesület alaptanfolyamának oktatója. 

Pár hívogató gondolat a hallgatóknak: 

“Praxisomban arra törekszem, hogy mindig személyre szabottan, a helyzetnek megfelelő, lehető legoptimálisabb módszerrel gyógyítsak. Van, amikor csak homeopátiával, ha szükséges akkor egyéb gyógyszerekkel, életmód javaslatokkal is. 

Ebben az előadásban nem lesz szó homeopátiáról, kőkemény gyakorlati és táplálkozási ismereteket szeretnék átadni. Azt hittem, tudom, mi az egészséges táplálkozás, de amikor kiderült, hogy saját gyermekem inzulin rezisztens, rájöttem, hogy az én ismereteim is felületesek. Saját gyermekem és túlsúlyos pácienseim kapcsán tapasztaltam, hogy milyen mélyen berögződött dogmákkal kell leszámolnunk ahhoz, hogy átalakítsuk és egészségessé varázsoljuk mindennapi táplálékunkat.

 Várok mindenkit szeretettel, hogy együtt változtassunk!

A korábbi előadások felvételről megtekinthetők és bekapcsolódhatsz a további előadásokba is!

 1. előadás: 2023. április 13.: Méregtelenítés, tisztítókúra homeopátiával - Dr. Borbély Katalin
 2. előadás: 2023. április 20.: Szénanátha homeopátiás kezelése - Dr. Kürti Katalin
 3. előadás: 2023. április 27.: Mit egyek, hogy jól legyek? Étkezési szokásaink és az egészség - Dr. Tóth Marian
 4. előadás: 2023. május 4.:   Hurrá nyaralunk! - Sérülések, napszúrás, napégés, csípések, házipatika, útipatika - Dr. Kürti Katalin

 

+ 1 AJÁNDÉK előadás:

A HOMEOPÁTIÁS KEZELÉS ALAPSZABÁLYAI* bevezető előadás a webinárium-sorozat résztvevői számára felvételről ingyenesen megtekinthető.

*Javasoljuk a bevezető előadás megtekintését a homeopátia iránt érdeklődő és homeopátiát használó résztvevők számára egyaránt. Ez jó alkalom, hogy röviden feleleveníthessék tudásukat a homeopátia alaptörvényei, a szerek szakszerű adagolása és a hatékony potenciaválasztás terén, ami megkönnyíti a további ismeretek befogadását.

 

Helyszín: ONLINE - Zoom előadás

Az előadáshoz kapcsolódó linket a regisztrált e-mail címre küldjük.

Az egyes előadások két teljes hónapon át visszanézhetőek!

NYEREMÉNYJÁTÉK – Nyerj homeopátiás ajándékcsomagot!

A webinárium-sorozat hallgatói BOIRON-nyereményjátékon vehetnek részt. Három szerencsés résztvevőnk Boiron homeopátiás ajándékcsomagot nyer. Sorsolás 2023. május 4-én, az utolsó előadás alkalmával a Zoom felületen lesz. A nyereményeket kipostázzuk.

Részvételi díj: 16.900 Ft

Jelentkezés és fizetési lehetőségek:

 •   Bankkártyával a jegy.hu rendszerén keresztül vagy regisztráció után átutalással
 •   Regisztráció: https://www.homeopata.hu/hu/content/tavaszi-turbo  (a további teendőkről, bankszámlaszám, fizetési határidő, stb. a regisztrált e-mail címen értesítünk)

Bankkártyával fizetek

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.