Meghívó a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület rendkívüli Közgyűlésére

melyet

2019. február 2-án szombaton 9.45-kor,
a Hunguest Hotel Millenniumban 

(1087 Budapest, Üllői út 94-98.) tartunk.

Napirendi pontok

  1. Alapszabálymódosítás szükségessége, a tervezett változtatások bemutatása
  2. Szavazás az Alapszabálymódosítás elfogadásáról

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés megtartására 2019. február 2-án szombaton 12.30-tól változatlan napirenddel kerül sor a fenti helyszínen.

A közgyűlési meghívó kézbesítésétől számított öt napon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indokolásával. (MHOE Alapszabály)

A tagoknak lehetősége van a Közgyűlés elé indítványt terjeszteni, amit írásban kérünk benyújtani az Elnökség részére, az iroda címére. (iroda@homeopata.hu)

A közgyűlés akkor határozatképes, ha a rendes tagok legalább fele (50%) és még egy fő jelen van. 

A megismételt Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

A rendes tag Közgyűlésen történő képviseletére teljes bizonyító erejű okiratban bármely más tagot (nem természetes személy tag esetén annak képviselőjét) illetve nagykorú személyt meghatalmazhat. (MHOE Alapszabály)

Mellékelten küldjük a tervezett Alapszabálymódosítás tervezetét szíves tájékoztatásul.

A Közgyűlésre minden Tagtársunkat szeretettel várjuk!

Budapest, 2019. január 16.
Az Elnökség nevében
Dr. Radnai Andrea
Elnök

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.