Ismét vendégünk lesz dr. Resie Moonen

2015. október 20., kedd

2015. november 6-8. között  dr. Resie Moonen szemináriumot tart Budapesten. 

Akik korábban már hallották Resie-t, emlékezhetnek az előadó könnyen követhető, világos előadásmódjára, kedves személyére. Jól felépített, videós esetbemutatásokkal illusztrált, gyakorlatias előadásokat hallhattunk tőle, amelyben a klasszikus homeopátia elveit követve felhasználja a modern scholteni, sankarani irányzatok ismereteit is.

A tanfolyam fő fókusza a scholteni stádiumok megértése és elkülönítése a periódusos rendszerben és a növényvilágban.

Resie háziorvosként dolgozik, ezért nagyon sokféle betegséggel találkozik. Széleskörű gyakorlati tapasztalata van és nagyon jól követhetően mutatja be a szerválasztás és az esetkövetés folyamatát.

A tanfolyam során szombaton egy egész napot neurológiai eseteknek szán. Szó lesz majd egy igen nehéz gyakorlati problémáról, a súlyos betegségek hosszú távú esetkövetéséről is.

Címkék: 
Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.