India és Izrael együttműködik a homeopátia területén is

2018. június 19., kedd

Forrás: Homeopathy360 http://homeopathy360.com/2018/01/16/india-israel-ink-mou-to-boost-research-in-homoeopathy/

Narendra Modi, indiai és Benjamin Netanyahu, izraeli miniszterelnök még idén januárban találkoztak.

A delegációk 9 területen írtak alá együttműködési megállapodást a két ország között a kiberbiztonságtól, az energahordozókon és a filmgyártáson keresztül, egészen a homeopátiáig. 

A közös homeopátiás kutatásokban az indiai Homeopátiás Kutatások Központi Tanácsa (CCRH), az Ayurveda, Jóga és Naturopátia, Unani, Siddha és Homeopátia Minisztériuma (AYUSH) és a Integratív Kiegészítő Medicina Központ, valamint az izraeli Shaare Zedek Orvosi Központ vesz részt.

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.