Homeopátia Hete - 2017

2017. március 23., csütörtök

Filmpremier - Európa a homeopátiát ünnepli

Európaszerte várják a homeopátiás szervezetek az érdeklődőket április 10. és 16. között Dr. Samuel Hahnemann születésnapjához kapcsolódva.

Az interaktív térképről néhány esemény: Angliában a Just One Drop dokumentumfilm premierje, Bulgáriában kisfilmek a közösségi médiában és előadások, számos országban sajtóprogramok, páciens szervezetekkel karöltve. Hamarosan Magyarországon is filmbemutató, kövesd oldalunkat!

Éljünk tudatosan a homeopátiáért!

Kapcsolódó oldalak

10 érv a homeopátia mellett

Radnai Andrea dr.

A jól ismert érveken túl - holisztikus szemlélet, betegközpontúság, több idő, egyénre szabottság - a homeopátia ökológiai szempontból is előnyös, így a környezettudatos életmód elengedhetetlen része. Annál is inkább, mert nemcsak mi, emberek, hanem házi kedvenceink és kertünk növényei is gyógyulhatnak homeopátiával.

SAJÁT GYÓGYÍTÓERŐK AKTIVIZÁLÁSA

1. A homeopátia a szervezet saját gyógyítóerőit aktivizálja és így segíti elő a gyógyulást, az egészséget és jó közérzetet.

További oldalak

Értékeld a cikket: 
Még nem értékelte senki
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!