Bajor Televízió homeopátiáról szóló tudományos dokumentumfilmje

2015. szeptember 15., kedd

Ahhoz képest, hogy nincs bennük „semmi” elég macerás az előállításuk! Egy hagyományos orvoslásban dolgozó doktornő hogyan kerül közel a homeopátiához súlyos betegsége kapcsán? Mire jutottak a Berni Gyerekklinikán ADHD-s gyerekek homeopátiás kezelésével? Vajon miért nem akarják leközölni a vezető tudományos lapok az egyértelműen pozitív homeopátiás vizsgálatokat? Hogyan talál egymásra a gyógyászati csúcstechnika és a homeopátia a Müncheni Gyermekklinikán? Ezekre az érdekes kérdésekre kaptok választ, ha megnézitek a Bajor Televízió homeopátiáról szóló tudományos dokumentumfilmjét!

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.