5 év Afrikában - dokumentumfilm Jeremy Sherr munkájáról Tanzániában

2014. június 7., szombat

Film ajánló

Egy rövid film arról a sikeres munkáról, amit Jeremy és Camilla Sherr folytat Észak Tanzániában, ahol AIDS-es betegeket gyógyítanak homeopátiával.

Legtöbb páciensük a homeopátiás kezelés után általános állapotuk javulásáról és energia szintjük növekedéséről számol be és a homeopátiás szerek nagyban csökkentik a vírus ellenes kezelés mellékhatásait is, amit a homeopátiás szerek szedése mellett is folytatnak. Sikeresen kezelik homeopátiával az opportunista fertőzéseket és a maláriás fertőzések gyakorisága is csökken. A homeopátia segítségével a betegek ismét képesek dolgozni, családjukról gondoskodni és újra reménykedni a gyógyulásban.

A film művészien tárja elénk gyógyító munkájuk során tapasztalt gyógyulást, szenvedést, szépséget és reményt.

A film az alábbi linkeken érhető el.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.