Homeopátián innen és túl 2. - második nap

nov
21
nov/21 17:00

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Második nap: November 21. 17:00-18:30 

Homeopátián innen és túl 2. - második nap

Mikor: 
2020 nov 21 - 17:00
Hol: 

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Papp Huba – A holisztikus fogászat ösvényein

Holisztikus fogorvosként egy negyed százada tágítom a megismeréseim és a gyógyítási eszközeim határait. Mindez már az egyetem padjaiban elkezdődött a hipnózissal, aztán csakhamar egész életemre elköteleződtem a homeopátia irányába. A MHOE Fogorvosi Szekciójának vezetője vagyok. A cranio-sacralis terápiát elsők között tanultam és alkalmaztam itthon. Az antropozófus orvoslás tovább mélyítette a gyógyítói ismereteimet és lehetőségeimet. Néhány éve hirudoterápiával is foglalkozom.

A gyógyítás mellett nagy tere van az életemben az oktatásnak és az ismeretterjesztésnek, kollégáknak és szakmán kívüli érdeklődőknek egyaránt. Előadásokat tartok a Semmelweis Egyetemen, a MHOE tanfolyamain, különféle konferenciákon. Négy éve a budapesti III. Nemzetközi Antropozófus Fogászati Kongresszus főszervezője voltam. Az idén elindítottam egy holisztikus prevenciós fogászati tanfolyamsorozatot, hogy minél szélesebb körben tudatosítsam a megelőzés fontosságát.

Előadásom első részében a fogászattól való félelem megküzdésének a módozatairól beszélek. Szó lesz homeopátiáról (többek között egy saját kútfőből született új gyógyszerről), antropozófiáról, légzéstechnikákról és más módszerekről. A félelem leginkább a fájdalomtól van. Befolyásolja-e a születésünk módja a fájdalomhoz való viszonyunkat? Milyen holisztikus fájdalomcsillapítási lehetőségeink vannak?

A fogelemzés egy fiatal tudományág, amikor a fogak mérete, helyzete, betegségei, hiányai alapján távoli szerveinkre, illetve lelki feladatainkra kapunk rálátást. Néhány konkrét esetbemutatás kapcsán kínálok ízelítőt arra, hogy miként néz ki a gyakorlatban egy ilyen kiértékelés. Nem csak a fogorvosokat segíti ez a tudás!

Végezetül a holisztikus fogászati prevencióról tartok egy tömör összefoglalót. Nem kérdés: a megelőzés a fogászatban (is) mindennél lényegesebb!

Kapcsolódó információk

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.