Dénes Ágnes, Dr.

Dénes Ágnes, Dr.

ECH+L
Rendelés
Rendelési hely: 
Medic Poliklinika 1125 Budapest, Istenhegyi út 81.
Bejelentkezés: 
06 30 278 95 62

1954-ben Budapesten születtem, iskoláimat is itt végeztem.

1978-ban kaptam orvosi diplomát a SOTE Általános Orvosi Karán.

Végzős orvosként mentőtiszti szolgálatot vállaltam.

Orvosi pályámat a körmendi kórházban kezdtem, itt szakvizsgáztam, általános sebészetből.

Második fiam születése után párommal Pécsre költöztünk. Itt éltünk és dolgoztunk 30 évig. Mindig a gyógyítás egésze vonzott. Már egyetemi éveim alatt is foglalkoztam fitoterápiával, táplálkozás egészségtannal. 

Később az Orvostovábbképző Egyetemen vizsgát tettem akupunktúrából, laser terápiából. Homeopátiával már több mint 2 évtizede foglalkozom. 2000-ben tettem belőle licence vizsgát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek évekig oktatója, előadója, vizsgáztatója voltam. Szakmai munkám elismeréseként 2007-ben megkaptam a brüsszeli székhelyű The European Commitee for Homepathy „honoris causa” diplomáját.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.