Orvos válaszol

Kérdése elküldése előtt

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok nyilvánosan jelennek meg. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem. Ezért kérjük nevüket, címüket és egyéb személyes adataikat ne adják meg, amennyiben nem szeretnék, hogy azok a honlapon megjelenjenek.

2022. May. 16. Monday

Tisztelt Szakértő!

Az orvosok vizsgálatai alapján korai stádiumban lévő hasnyálmirigy daganat eltávolítása előtt állunk. Az operációra előreláthatólag június első két hetének valamelyikén kerül sor laparoszkópos eljárással.

... Tovább
2022. April. 29. Friday

Tisztelt Orvosok!

Covid fertőzés alatt nagyon erős köhögés alakult ki, ez (valószínűleg) eredményezett egy komoly baloldali fájdalmat, ami lassan egy hónapja tart. EKG, tüdőröntgen, hasi ultrahang, vérkép negatív. Véleményezett a bordaközi idegzsába, de sajnos semmilyen fájdalomcsillapító... Tovább

2022. April. 29. Friday

Tisztelt Dokotornő!

17 éves lányom 1db Pfizer oltást kapott, rákövetkezendő 4 hét múlva allergiás reakció szerű, először csak bőrviszketés, szúrás egész testén, majd kiütések vannak, a testén, kezén is csupa apró pötty, hajlatokban, köldökben nagyobb gyulladt pattanás szerűk.
... Tovább

2022. April. 19. Tuesday

Kedves Doktornő!

Koronavírus alatt alakult ki az orrdugulásom, torokfájással kezdődött, ami a fülemre hat ki. Kaloba tablettát és ferrum phosphoricumot szedek, utóbbit  lázra és fejfájásra. Torkomat coldisept-tel fújom. Salvus vizet inhalálok, sapkában vagyok éjjel-nappal, a torkom már... Tovább

2022. April. 19. Tuesday

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

Kérdésem, hogy zöldhályogra van-e homeopatás szer, mert a szemcseppek nagyon csípnek, és nem tudom őket használni hosszabb távon /24-30-as szemnyomás/
A másik kérdésem, hogy a Ferritin szintem 418,o ug/L Lehet-e lentebb vinni? 69 éves nő vagyok.

2022. April. 12. Tuesday

Tisztelt Doktornő !

Endometriózisra tud valamilyen homeopátiás szert vagy Schüssler sót javasolni?

Köszönettel !

 

2022. April. 12. Tuesday

Érdeklődöm, hogy HPV vírus ellen létezik-e homeopátiás szer?

2022. April. 12. Tuesday

Tisztelt Cím!

Az oltás utàn polyneuropatia es vitiligo alakult ki nálam. Lehetséges-e, hogy a homeopatia segíteni tud számomra? Tavaly nyár óta kŕónikus fájdalmakkal létezem. Az arcomat meg nem tudom elfogadni jelenleg. Teljesen kivagyok pszichésen is...

Köszönöm, ha válaszolnak... Tovább

2022. April. 5. Tuesday

Üdvözlöm!

Kisfiam ekcémával küzd, egy másfél hònapja használunk homeopátiás golyòt és az állapot csak rosszabbodik. Már a legelső héttől kezdve semmi javulás, csak rosszabbodás, eleinte nagyon kevés volt, most meg rengeteg.

Ön szerint hagyjuk abba ezt a kezelést vagy ez normális?... Tovább

2022. April. 4. Monday

Jó napot!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy kislányom 22 napja kapta meg a bárányhimlő /varicella elleni oltás. 2 napja nagyon magas láza lett, mára a láz elmúlt, csak tele van pöttyel. A gyermekorvos szerint az oltás miatt lett beteg... Ami... Tovább

2022. April. 2. Saturday

Tisztelt Doktor Nő!

Milyen homeopátiás szert ajánl 2 hónapos oltás mellékhatás kivédésére, illetve esetleges kivezetésre és a nozódát hol lehet beszerezni?

Köszönöm!

2022. April. 2. Saturday

Tisztelt Dr NŐ!

Két hónapos oltást fogja kapni a kisbaba. Milyen homeopàtiàst szert ajànl, hogy kivédjük a mellékhatásokat, illetve kivezetést is lehet?

Köszönöm!

2022. April. 1. Friday

Tisztelt  Cím !

2022. March. 31. Thursday

Tisztelt Doktornő!

Lányom már màsfél éve felvette mindkét Covid oltást.
Szükséges ennyi idő után is homeopátiás szert szedni oltás kivezetésére?
Ha igen, akkor mit, mennyit?

Köszönöm.

2022. March. 25. Friday

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

2022. March. 24. Thursday

Kedves Doktornő / Doktor úr!

A férjem a mai napon Tetanusz elkeni oltást kapott. Szeretném megkérdezni, hogy csak a tetanusznak van-e nozódája vagy inkàbb adjak neki Thuját?

Köszönöm szépen!

2022. March. 21. Monday

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Érdeklődöm, hogy szédülésre, émelygésre van-e valamilyen homeopátiás szer? A tünetek először egy évvel ezelőtt jelentkeztek, főleg amikor testhelyzetet váltok vízszintesből függőlegesbe, vagy fordítva. Akkor viszonylag hamar elmúlt, de fél évvel ezelőtt újra... Tovább

2022. March. 17. Thursday

Tisztelt Doktornő !

A reumatológián a duzzadt  középső ujjamra  Rheosolon  tablettát kaptam, amit 8 napig szedtem, mivel a vérnyomásom magas lett és orvosi ellátásra szorultam, ami hála Istennek egy hét után rendeződött. Jelenleg  a duzzanat mérséklődött, a mindennapi tevékenységek után ... Tovább

2022. March. 17. Thursday

Kedves Orvosok!

A kálium bichromicum 9CH alkalmazható terhesség alatt erős arcüreggyulladásra?

Köszönöm

2022. March. 17. Thursday

Tisztelt Szakértő!

A kislányom januárban megkapta a 6. életévben kötelező védőoltást. Oltáskivezetést szeretnék, de nem találok Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében szakembert. Tudnának ajánlani valakit?

Üdvözlettel

Pages

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.