Téli betegségek - előadás-sorozat - AKCIÓ - 20 % kedvezménnyel

TÉLI BETEGSÉGEK A CSALÁDBAN webinárium  - 5 előadás + 1 bónuszvideóval

HOGYAN VÉDEKEZZÜNK A LEGGYAKORIBB TÉLI BETEGSÉGEKKEL SZEMBEN – DR. KÜRTI KATALIN HOMEOPÁTIÁS ELŐADÁS-SOROZATA

Amikor nehezen indul a beszoktatás óvodába, bölcsödébe, mert megint beteg

a gyermek….

Amikor a munkahelyeden ér a telefon, mert váratlanul belázasodott a kisfiad/kislányod…

Lemaradások az iskolában, kimaradt munkanapok…

Antibiotikum után is makacsul visszatérő panaszok…

A környezetedben tombol az influenzajárvány…

A leggyakoribb téli betegségek szelíd, gyors és hatékony otthoni kezelése - hogy biztonságban legyen az egész család

Már az első tünetek megjelenésénél szeretnél beavatkozni, hogy ne kelljen eljutni a rendelőbe, tanulj egyenesen orvosodtól!

Dr. Kürti Katalin több évtizedes gyermekorvosi praxisában szerzett értékes tapasztalatait és klinikai tudását osztja meg hallgatóságával webináriumunkon. A résztvevők hallhatnak a betegségek hátteréről, kialakulásáról és a hétköznapokban sikerrel alkalmazható kezelési lehetőségekről. Az élő, interaktív webináriumon lesz alkalom kérdéseket is feltenni az orvosnőnek.

Kiknek ajánljuk: 

 • akik szeretnének felkészülni a tél egészségügyileg legmegterhelőbb időszakára
 • akik szeretnék felkészíteni saját és családjuk immunrendszerét az influenzajárvány idejére
 • akik megbetegedés esetén szeretnének gyorsan, szelíd módszerekkel gyógyulni
 • szülőknek, tanároknak, óvodapedagógusoknak

A webinárium sorozat után a résztvevők...

 • képesek lesznek a beteg állapotok súlyosságának biztonságos otthoni felismerésére és már az enyhe tünetek megjelenésekor hatékonyan beavatkozni
 • megismerik az alkalmazható szereket és megtanulják azok közül – a tünetek alapján - gyorsan és biztonságosan a megfelelőt kiválasztani
 • tudni fogják, mikor és milyen sürgősséggel kell orvoshoz fordulni,
 •   eredményesebben tudnak együttműködni homeopata orvosukkal

 TÉLI BETEGSÉGEK című 5 + 1 részes webinárium-sorozat bármely előadására külön és a teljes webináriumra is van lehetőség regisztrálni.

 1. előadás: Lázas állapotok, hurutos betegségek
 2. előadás: Immunerősítés
 3. előadás: Torok- és fülfájás 
 4. előadás: Köhögés 
 5. előadás: Felfázás, hólyaghurut

  + 1 AJÁNDÉK előadás:

A HOMEOPÁTIÁS KEZELÉS ALAPSZABÁLYAI* bevezető előadás a webinárium-sorozat résztvevői számára ingyenesen megtekinthető.

*Javasoljuk a bevezető előadás megtekintését a homeopátia iránt érdeklődő és homeopátiát használó résztvevők számára egyaránt. Ez jó alkalom, hogy röviden feleleveníthessék tudásukat a homeopátia alaptörvényei, a szerek szakszerű adagolása és a hatékony potenciaválasztás terén, ami megkönnyíti a további ismeretek befogadását.

Hozzáférés időtartama: 30 nap

Részvételi díj: MOST 20 % kedvezménnyel!!!

 • Az 5 + 1 részes teljes előadás-sorozat részvételi díja: 19.900 Ft helyett 15.900 Ft 
 • Alkalmanként fizetve, előadásonként: 5.500 Ft helyett 4.400 Ft/előadás

Jelentkezés és fizetési lehetőségek:

 • Bankkártyával a jegy.hu rendszerén keresztül vagy regisztráció után átutalással
 • Regisztráció: az oldal alján található űrlapon keresztül (a további teendőkről, bankszámlaszám, fizetési határidő, stb a regisztrált e-mail címen értesítünk)

Bankkáryával fizetek

 

A jegyvásárlást követően néhány napon belül regisztráljuk az oktatói felületünkre, s e-mailben kapja meg a hozzáférést az előadáshoz, melyet 30 napig tekinthet meg.

ELŐADÓ:

Kürti Katalin, Dr. | Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

Dr. Kürti Katalin gyermekgyógyász-homeopata orvos, a magyar homeopátiás élet kimagasló személyisége, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület első és jelenleg is tiszteletbeli elnöke, az “Aurum Király - Homeopátiás mesék Kicsiknek és Nagyoknak” c. könyv szerzője.

1974-ben szerezte diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ahol később csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgázott. 20 éven át dolgozott a János kórház koraszülött-, csecsemő- és gyermek osztályán, valamint a Szent Imre Kórház újszülött osztályán. 1995. óta tart fenn sikeres homeopátiás szakrendelést.

Népszerű praxisa mellett a homeopata orvosok elméleti és gyakorlati képzésében vállal vezető szerepet, emellett rendszeresen tart homeopátiás előadásokat különböző fórumokon szakembereknek, homeopátiás hallgatóknak és érdeklődőknek egyaránt.

Klinikai környezetben szerzett tapasztalataival és gyakorlatias tanácsaival tarkított előadásai miatt az akut betegségek gyógyításának kapcsán az egyik legnépszerűbb magyar előadó homeopátiás témában.

Résztvevői vélemények dr. Kürti Katalin előző előadássorozatáról

“Az online lehetőséget kihasználva fantasztikus előadásokat kaptam dr. Kürti Katalintól. Laikusként alapos ismeretet kaptam az előadástól, ami lényegesen kiegészítette az eddigi ismereteimet, mert egy dolog könyvből tájékozódni egy szerről és másik dolog, amikor példákkal alátámasztják ezen szerek tünetegyüttesét. A feltett kérdéseimre mindig kielégítő választ kaptam. És nem utolsó sorban megtanultam bátrabban használni a homeopátia különböző szereit.”

“Mi az, ami tetszett az előadáson? Minden! A szerek ismertetése, elmagyarázása. Közvetlen hangulat. A végén a kérdezz - felelek rész. Jól felépített előadások. Alapos ismeretet kaptam laikusként. Lehetett kérdéseket feltenni, amire kielégítő válaszokat kaptam. A visszanézhetőség, mivel számomra sajnos az eredeti, élő időpont sokszor nem volt megfelelő. A rendszerezettség, az érthető előadásmód.”

“Nagyon örvendtem ennek az online előadássorozatnak, mert megerősítette azt a tudást, amit a gyermekeim homeopátiás kezelése során szereztem. Plusz sok új dolgot is tanultam, amiért nagyon hálás vagyok. Annyira szép, szelíd és személyre szabott ez a gyógymód, hogy 8 éve minden alkalommal lenyűgöz, amikor használnunk kell. Adjon a jó Isten erőt a szervezőknek, hogy még sok ilyen szuper online előadást szervezzenek!”

“Egy egyszerű, laikus számára is érthető módon felépített előadássorozat. De mégis széles spektrumban mutatja be a homeopátiás szerek felhasználási lehetőségeit a gyermekek különböző tüneteire, betegségeire.”

 

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.