Liphomyosot

Kedves Dr Nő!

Külföldről a Pharma expresszel beszereztettem a Liphomyosot nevű cseppet. Kislányom 5 éves. Hogyan kell alkalmazni a cseppet, hány alkalommal naponta mennyi ideig és hány cseppet?! Tehetem vízbe vagy közvetlenül a szájába? Illetve másfél éves kislánynak adható-e ugyanez a csepp és milyen adagban?!

Köszönöm válaszát!

Orvos válaszol

Kedves Betti!

Az 5 éves 3x10 cseppet kapjon legalább egy hónapig. Kicsi vízbe is teheti. Fémkanalat ne használjon. 

A 1,5 éves hivatalosan még nem kaphatja, de bátran javaslom az ennyi idős betegeimnek. Neki 3x5 cseppet adnék, ugyancsak min. 1 hónapig.

Üdvözlettel:

dr. Sebő Zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.