Orrmandula

Kedves Doktornő!

4,5 éves kislányomnak folyton visszatérő és elhúzódó orrmandula megnagyobbodása szokott lenni. Ilyenkor jelentős a hallás romlás is. Sok mindent kipróbáltam már és a műtét lenne az utolsó. Külföldről kaptunk Liphomyosotot és szeretném megkérdezni, hogy ekkora gyereknek hogyan kell adagolni és mennyi ideig a készítményt?

Köszönettel!

Orvos válaszol

 

Kedves Kérdező!

Több héten át adjon 3x8 -10 cseppet a kislánynak. Ne használjon fém kanalat. Ha nem elég kielégítő az eredmény, még egy alkati kezelést érdemes lesz megpróbálniuk, de ehhez majd fel kell keresni egy homeopatát.

Üdvözlettel: dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.