Sugárzás

Tisztelt Címzett!

13 éves lányomnak július 25-én egy hasi röntgent készítettek. Most kéne vigyem egy háti gerinc 2 irányú felvételre. Aggódok a sugár terhelés miatt. Tudnának nekem valamilyen szert javasolni (adagolással együtt) a sugárzás kivezetésére?
Egy helyen olvastam X-Ray C30 szerről. Erről mi a véleményük?

Segítségüket előre is köszönöm!

Orvos válaszol

Tisztelt Édesanya !

A röntgen sugárzás káros hatásainak a kivédésére valóban jó a X- ray C30. Adagolása: a röntgen napján + másnap és egy hét múlva két alkalommal 1x5 golyócska. (ezt a gyógyszert kicsit nehéz beszerezni, mert nem minden homeopátiás gyógyszergyár gyártja. A Hahnemann vagy a Helios gyárat javaslom)

Üdvözlettel: Dr. Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.