Antibiotikum nozóda

Tisztelt Orvosok!

Nagyfiam epilepsziás, sajnos gyógyszerek mellett sem rohammentes. Kb 1 hónapja lázas lett, s Curam duo antibiotikumot kapott. Sajnos utána nagyon felszaporodtak a rohamai.
Létezik kivezetés erre az antibiotikumra?
Vagy esetleg úgy általában antibiotikumokra?
Sajnos koraszülöttként sok antibiotikumot kapott, s azok is okozhattak számos problémát, ezért bármi javulás nagy dolog lenne számunkra.

Köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Edina!

Az esetleges ártalmak kivezetésére több módszer létezik, ezt jobb, ha egy képzett homeopata egyénre szabva végzi, ezért javaslom válasszon egy kezelőt az egyesület orvoslistájáról . A kezelés (nem csak a kivezetés) esetleg a rohamok számát is csökkentheti (erre így ismeretlenül garanciát nem tudok adni). Egyébként létezik az antibiotikumokból készült nozóda is, de Magyarországon nincs forgalomban.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.