Covid oltás utáni panaszok

2021 dec.-ben kaptam egy Pfizer-t. Fél év után felerősödtek a csípőfájdalmaim és a gerincem alsó része ,a vállam is erősen fáj, amely korábban nem fájt. Az éles látásom homályossá vált, valamint erőteljes hajhullásom van! Kérdésem, ki lehet-e vezetni a vakcinát, ill.a tüskefehérjét a szervezetből? A tüskefehérje tovább képes-e pusztítást végezni a szervezetben? Milyen szert javasol? Korábbi válaszokat olvastam, de erre nem találtam választ.

Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Sok sorstársa küzd a covid oltás utáni panaszokkal. Jó néhányan próbálkozunk u.n. oltás kivezetéssel, de mellette szükséges egy átfogó homeopátiás kezelés is, valamint a kivezetés kapcsán fellépő egyéb jelenségek kezelése. (Tapasztalatom pozitív ezen a téren, sokat lehet segíteni a betegeken.) Ezt a problémát képzett homeopata vezényletével kell végig csinálni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.