Köldöksérv

Üdvözlöm!

2,5 éves kislányomnál 1 éve jelent meg köldöksérv. Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e homeopátiás szer, amely segíthet visszafordítani ezt az állapotot, hogy a műtétet elkerüljük?

Válaszát előre is köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Adél!

A gyermekkori köldöksérv az esetek túlnyomó részében 5 éves korig magától visszahúzódik és nem szükséges műtét. Remélhetőleg az idő megoldja a problémát, homeopátiával itt nem tudunk segíteni. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.