Alvás

Tisztelt Doktornő!

Van egy három hetes unokaöcsém.  Sajnos refluxos és borzasztó sokszor jön vissza neki a sava. Folyton visszanyeli és mivel valószínűleg marja a gyomrát, nagyon nyugtalan. Már annyira zavarja, hogy aludni sem tud, csak ölben, de akkor is 10-15 percet. Nagyon nyugtalan és volt már rá példa, hogy 8 órán keresztül sírt,és semmivel sem lehetett nyugtatni.
Szinte egész nap ébren van, és csak mikor alvásai vannak, ami úgy gondolom egy 3 hetes csecsemőnek nem elég. Már sok mindent próbáltunk orvosi javaslatra, de eddig semmi nem segített. Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás terméket tudnánk alkalmazni, ami segítene a refluxon és a nyugtalanságon, ingerlékenységen? 

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Szandra!

Nehéz ügy, komplex probléma. 

Szoros gyermekorvosi kontroll és szakorvosi kivizsgálás szükséges, különösen ebben az életkorban.  

Pontos szert csak alapos kikérdezés után lehet ajánlani.

Megpróbálhatják a Calmacare nevű komplex homeopátiás készítményt. 

Ha nem segít, keressenek fel egy homeopátiás orvost, aki alapos kikérdezés után pontosabban tud szert ajánlani. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.