Megnagyobbodott orrmandula

Jó napot kívánok!

Szeretném kérni a tanácsát.
Van egy 5 éves fiam. 8 hónapja be van dugulna az orra, mivel orrmandula megnagyobbodása van. Először egy virusos megbetegedéssel kezdődött neki és kapott antibiotikomot is  bőven ebben a 8 hónapban, de semmi nem segit, csak egyre betegesebb lett. Átment arcüreggyulladáson is. Jelenleg a gyomrát támadta meg a vírus és most is beteg. Azt szeretném megtudni, hogy kizárólag a műtét lenne az egyetlen megoldás vagy esetleg valami gyógyszeres kezelés nem lenne-e, hogy vissza húzódjon a mandulája.

A valaszát előre is köszönöm
 

Orvos válaszol

Kedves Enikő!

Egy alkati szer biztosan segítene a gyereknek, de ehhez fel kell keresnie egy homeopatát, vagy ha drága, akkor itthon sokan rendelünk online, az is megoldható.

(Nekem is van jó néhány külföldön élő páciensem). Amíg ez sikerül, szedjen a kisfiú Lymphomyosot cseppeket kúraszerűen kb. 2 hónapig. Remélem kapható Londonban.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.