Alvás

Üdvözlöm!

Szeretnék segítséget kérni.
Van egy 15 hónapos kislányom, aki még mindig 2-3 óránként kel minden éjjel és pluszban hetente vagy akár kétnaponta 4-5 órán keresztül hajnalban fent van és nem tud visszaaludni. Ilyenkor sokszor csendben izeg-mozog, forgolódik, legtöbbször nyugodt, (nem sír) csak mégis szenved, mert képtelen visszaaludni. Még szopizik, elalváshoz és hajnalban a visszaalváshoz kap cicit, azt gondolom, hogy nem a cici miatt ébred ennyiszer, hiszen a nélkül is vissza tud aludni az első pár ébredésnél. Vele alszom, de próbáltuk külön is, akkor is ugyanúgy kelt.

Köszönöm a válaszát .

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Első körben próbálja meg a Calmacare cseppeket, 3 napig reggel és este, majd 3 napig csak este egy adagot. 

Ez egy komplex homeopátiás szer, ami az esetek többségében segíteni szokott. 

Ha mégsem történik változás, akkor célzottam lenne érdemes homeopátiás szert választani, de ehhez jó lenne tudni, milyen az aktivitása nap közben, milyen ételeket szeret, és még sok kérdés ismeretében lehetne szert választani. 

Esetleg megpróbálhatja a Cypripedium nevű homeopátiás szert esténként 15 CH higításban, ezt olyankor adjuk, amikor a baba felcseréli a napszakokat, éjjel szeretne fent lenni és játszani. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.