Láb dagadás

Üdvözlöm!

A páromnak kb 3 hete be van dagadva a lába. Van hogy a duzzanat lejjebb megy, de nincs nagy változás. Volt hogy nem igazán tudott lábra állni. Sajnos a munkánk olyan, hogy van amikor 10 órát vezet. Ill emelkedőn is fel kell menni. Túlsúlyos és cukros. Nem tudom, hogy a cipő nem volt megfelelő és pihentetés nélkül nem jön helyre? Ibuprofent es paracetamolt szedett ill flectort. A kérdésem az lenne, hogy ezek a gyógyszerek jók-e, ill mindenképp orvoshoz kell-e fordulni?

Köszönöm

Orvos válaszol

Tisztelt Noémi !

A párjának a tünetei súlyos alapbetegségre is utalhatnak, a keringési problémák kizárását feltétlenül szükségesnek tartom! Egy kardiológiai vizsgálatot és egy angiológiai vizsgálatot is javaslok sürgősen!
A szedett gyógyszerek csak az esetleges fájdalomcsillapitásra alkalmasak, ha nincsen fájdalma, ne szedje őket. Homeopátiás kezelés a kivizsgálás után jön csak szóba, de ehhez Homeopata orvossal  való találkozás és vizsgálat szükséges.

Javulást!

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.