Vérzészavar oltás után

Tisztelt Szakértő!

A problémám az, hogy a második covid oltás után Pfeizer a ciklusom teljesen felborult, a menstruációm nagyon erőssé vált, ami nem akart elmúlni, volt, hogy 3 hétig is véreztem. Az orvosom hormont szedetett velem, ami elálította a vérzést, de mikor abbahagytam, az erős vérzés újra visszajött, ezért eü. kaparásom lett. Szövettan eredmény méhgyulladást diagnosztizált. Semmit nem kaptam, a hormont is abbahagytam. A műtét után 19 napra újra erős, bő vérzés jelentkezett. Ön szerint mi a teendő?

Köszönöm

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

Nem írta meg az életkorát, pedig az is fontos szempont lenne. 

Sok klimax előtt álló hölgynél, akik megkapták a Pfizer oltást, felgyorsult a folyamat, abbamaradt a vérzésük vagy éppen rendszertelenné vált a ciklusuk, vagy irreguláris, erős vérzés jelentkezett. 

Mindenképpen javaslom, hogy keressen fel egy homeopatát, aki célzottan segít az oltás hatásainak mérséklésében, illetve a vérzészavar kezelésében. Átmeneti segítségként, ha ismét erős vérzése jelentkezik, szedjen Phosphorus  C30 vagy 30CH higításban naponta 1x5 golyót, amíg a vérzés tart.   

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.