Szorongás

Mélyen tisztelt szakértők!

Szociális fóbiám van, gyermekkori traumáim miatt. A szorongásom erős, pánikrohamokkal. A pszichiáter több fajta gyógyszert adna. Évekkel ezelőtt még be is szedtem, amit felírtak, de elegem lett a kísérletekből. Most csak nyugtatót szedek, ami igazából csak szedál, de semmi több. Idővel elhagynám azt is. Ezért járok kineziológiai kezelésre, de hipnoterápiát is próbáltam. Mindkettő egy azon okból nem halad. Nem tudok ellazulni, erősen szorongok. És ez miatt még stresszesebb vagyok, mert haladnék, csinálom is, de a szorongásom az emberektől gátol. Bach terápiából az elsősegély cseppeket is próbáltam húzamosabb ideig. Egyáltalán nem akarok megint gyógyszert szedni. Szeretném terápiával megoldani a problémáimat. Tudna valamit ajánlani, ami csökkenti a pánikomat és szorongásomat, amikor előtörnek? 

Köszönöm.

 

 

Orvos válaszol

Kedves Betti!

A szorongás befolyásolható homeopátiás kezeléssel, de fel kell keresnie egy homeopatát, aki ebben segíteni tud, nem lehet interneten keresztül egy szert javasolni.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.