Hasnyálmirigy műtét

Tisztelt Szakértő!

Az orvosok vizsgálatai alapján korai stádiumban lévő hasnyálmirigy daganat eltávolítása előtt állunk. Az operációra előreláthatólag június első két hetének valamelyikén kerül sor laparoszkópos eljárással.

Kérdésem, hogy addig is, illetve azt követően a felépülést elősegítendő milyen kiegészítő, homeopátiás szert, étrendkiegészítőt/vitaminkomplexet érdemes szedni, és milyen mennyiségben.

Segítségét előre is köszönöm.

 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező!

Kérdését továbbítottuk dr. Jónás Eszter homeopata kolléganőnknek, akinek nagy tapasztalata van a daganatos betegek homeopátiás kezelésében. A gyorssegély válaszát az alábbiakban olvashatja, de mindenképpen javaslom a kapcsolatfelvételt vele a későbbi homeopátiás kiegészítő, támogató kezelések céljából. Elérhetősége az orvoslistánkon.

https://www.homeopata.hu/hu/content/homeopatias-orvosok

 

Tisztelt Kérdező!

A műtét előtt 10 napig szedjen Calcium phosphoricum D6-os Schüssler sót. Naponta 2x1. Ez a műtét során a daganatos sejtek szóródási esélyét csökkenti.

A műtétig, illetve a kórház után a máj méregtelenítés elősegítésére Detox komplex (homeopátiás) H-P 2x2 golyó/nap Szo-V szünet.

Ezek, amelyek minden esetben hasznosak. Ezen kívül még vannak fontos táplálékkiegészítők, homeopátiás szerek, de ezek már a korábbi betegségek, illetve meglévő betegségek alapján választhatók ki.

Üdvözlettel:

dr. Jónás Eszter

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.