Covid fertőzés után

Tisztelt Orvosok!

Covid fertőzés alatt nagyon erős köhögés alakult ki, ez (valószínűleg) eredményezett egy komoly baloldali fájdalmat, ami lassan egy hónapja tart. EKG, tüdőröntgen, hasi ultrahang, vérkép negatív. Véleményezett a bordaközi idegzsába, de sajnos semmilyen fájdalomcsillapító nem segít.
Lehetséges valamilyen homeopátiás szerrel meggyorsítani a regenerálódást?

Köszönöm szépen!

 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Köszönjük kérdését, de a válasz sajnos nem egyszerű. 

A homeopátiás gyógymód egyik lényege a betegvizsgálat és a páciens alapos kikérdezése. 

Javaslom, hogy keressen fel egy homeopata orvost, aki a panaszok teljes ismeretében tud Önnek homeopátiás segítséget nyújtani.

Orvoslistánkat ajánlom. 

https://www.homeopata.hu/node/119

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.