Oltás utáni polyneuropátia és vitiligo

Tisztelt Cím!

Az oltás utàn polyneuropatia es vitiligo alakult ki nálam. Lehetséges-e, hogy a homeopatia segíteni tud számomra? Tavaly nyár óta kŕónikus fájdalmakkal létezem. Az arcomat meg nem tudom elfogadni jelenleg. Teljesen kivagyok pszichésen is...

Köszönöm, ha válaszolnak!

 

Orvos válaszol

Kedves Réka!

Tisztességes homeopata soha nem ígér csodát, csak az igyekezetét és a nem-ártását. Az Ön tünetei igen durvák és nem csak testiek...
Nagyon remélem, hogy a homeopátia tud segíteni Önnek, de esélye csak alkati támogatás és korrekt "oltáskivezetés" együttes alkalmazásának van. Ezekhez egy gyakorlott homeopatát kell(ene) felkeresnie.
(az oltáskivezetés megnevezés megtévesztő, nem az oltások védőhatását, hanem a mellékhatásait igyekszünk csökkenteni, ideális esetben megszüntetni ezzel a módszerrel).

Mielőbbi és minél teljesebb felépülést kívánok:
Molnár Mariann

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.