Tetanus oltás

Kedves Doktornő / Doktor úr!

A férjem a mai napon Tetanusz elkeni oltást kapott. Szeretném megkérdezni, hogy csak a tetanusznak van-e nozódája vagy inkàbb adjak neki Thuját?

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Barbara!

Tetanol és Tetanol Pur-nak van nozódája, ugyan nincs forgalomban itthon, de beszerezhető. Érdeklődjön a csaszipatika@gmail.com címen. Kérdés, melyiket kapta a férje. A Thuya adása nem zárja ki az oltási nozóda adását, amint beszerezték.

Üdvözlettel

dr.Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.