Hysterectomia után

Tisztelt Címzett!

52 éves vagyok, 2 gyermekem van.

5 héttel vagyok egy sikeres, robottal végzett hysterectomiás műtétem után. Szövettani eredményem negatív, semmilyen további kezelést nem kell kapjak. 

Kb. 25 éve használom a homeopátiás szereket minden bajunkra. Most viszont elvesztettem a fonalat ebben a helyzetben, hogy milyen szerekkel tudom innentől támogatni a megváltozott hormonális rendszert és kezelni az azóta többször megjelenő klimaxos tüneteimet.

Várom válaszát.

Köszönettel

Orvos válaszol

Kedves Katalin!

Sajnos a klimax önmagában sem egyszerű és akut probléma, ha műtét miatt hirtelen alakul ki, akkor különösen nem. Egyénre szabott homeopátiás támogatáshoz fel kellene keresnie egy gyakorlott homeopata orvost. Addig a Klimakt-HEEL tabletta (homeopátiás komplex) lehet segítségére. Sajnos a magyar rendelkezések miatt már csak egyedi importként szerezhető be pl. a Pharmafutár segítségével.

Minden jót kívánva:
Molnár Mariann

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.