Datif PC Neo

T. Doktor Úr/Nő!

A fiam  D vitamin szintje nagyon alacsony /22,4-es laborérték/. Érzelmi labilitás, ingerlékenység, szorongás, rossz alvás a főbb tünetei és rémálmai vannak. Cöliákia miatt gluténmentes diétát tart. A problémái miatt szedi a Dativ Pc komplex homeopátiás szert. Kérdésem az lenne, hogy hosszú távon szedhető ez a gyógyszer, vagy időként kell-e szünetet tartani?

Előre is köszönöm a választ! 

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Leírása bonyolult helyzetet vázol, testi és lelki panaszok egyaránt vannak. 

A Datif PC sokszor megoldást hoz az alvászavarra. Ha segít panaszain, lehet tartósan is szedni, de időnként mindenképpen szükséges néha szünetet tartani. Egy könnyen megjegyezhető rendszer, ha hét közben kapja a gyermeke a szert, hét végén pedig 2 nap szünetet tartanak. 

 Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.