Krónikus betegségek és oltás

Tisztelt DR. ÚR!

Pedagógusként is ellenzem a kísérleti vakcina felvételét, de a munkáltató a munkahelyem elvesztésével fenyeget, zsarol, ezért kénytelen vagyok felvenni a Covid-19 elleni oltást. Sajnos sok betegségem van:
Gondozott betegségeim közül kiemelem az alábbiakat:
Gilbert-szindróma: a vér magas bilirubin szintje erősítheti bizonyos gyógyszerek mellékhatásait, ezért új gyógyszerek kijelölésekor körültekintést, alapos megfontolást igényel.
Pajzsmirigy alulműködés- struma, Hashimoto tyreoditis, autoimmun pajzsmirigy gyulladásos betegség. A krónikus pajzsmirigygyulladással járó állapot során az immun sejtek a pajzsmirigy fehérjéi ellen antitesteket termelnek, így azt folyamatosan károsítják.
MTHFR heterozygota mutáció. MTHFR gén meghibásodik és ezáltal a folsavhasznosulás is zavart szenved, a megemelkedett homocisztein szint miatt lényegesen megnő a mélyvénás trombózis, a szívinfarktus vagy a stroke kialakulásának esélye.
THC aggregatio gátlás-Aclotin 2*1 gyógyszer mellet teljes gátlás- vérhígítót napi szinten kell szedem.
Az (Pfizer, Moderna, Sinopharm) oltások tájékoztatóit átolvasva, mellékhatásként szerepel: autoimmun reakciók, vérrögképződés, szív és tüdő problémák.
Nagyon félek az egészségi állapotom miatt a Covid oltás mellékhatásaitól, jobban, mint magától a Covid-19 betegségtől.
A Sinopharm vakcina és a Moderna között ingadozom.  Kérnék tanácsot, hogy homeopátiával melyik oltást, hogyan mit, milyen adagolásban tudom kivezetni szervezetemből . Nagyon bízom a homeopátiába, már több, mint 13 éve.

Hálásan megköszönöm gyors válaszát!

Orvos válaszol

Kedves Annamária, 

Az oltásokat lehet homeopátiával támogatni általánosságban, erről már sokat írtunk, ezen az oldalon olvashat azokról a szerekről, melyeket azért érdemes szedni, hogy minél enyhébb oltási reakciók jelentkezzenek az oltás után: 

Mivel elég sok krónikus betegsége van, érdemes lenne felkersenie egy homeopata orvost, aki egyrészt krónikus problémáira ajánlana szert, másrészt az oltások célzott, személyre szabott kivezetésében is pontos információkkal látná el.

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.