Oltás

Tisztelt Cīmzett!

2021  MÁJUS SZPUTNYIK OLTÁS ( mindkettőt megkaptam )
2021 november 24. Antigėn gyorsteszt pozitív (2 db t is csináltam ) ės december 4-én antigén gyorsteszt negatív. ( dec.20-án is negatív ) A betegség szinte teljesen tūnetmentes volt....

A  HARMADIK OLTÁST  mikor cėlszerű ill. mikor szabad  FELVENNEM.
( olyasmiről is hallottam, hogy nem csak felesleges, de káros is közvetlen a fertőzés után felvenni az oltást ) ESETLEG CSINÁLTASSAK-E ANTITEST MĖRĖST

Köszönettel

Orvos válaszol

Tisztelt Adél!

A járványügyi szabályok januári frissítése alapján az utolsó oltás után 4-6 hónappal javasolják az ismétlő oltás felvételét. Ez már aktuális lenne az Ön számára, én mégis az antitest vizsgálatot javaslom magánlaborban, és annak alapján döntenék az új oltás felvételéről. 

Köszönöm:

Dr.Sal Péter

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.