Vizeletcsorgás

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Segítséget szeretnék kérni! (64 éves "cukros" nő vagyok.) Időnként szivárog a vizeletem, ami felmarta a bőröm.
Hetek óta különböző krémekkel kenem, de 2-3 berepedés nem igazán javul.
Félek, hogy nagyobb baj is lehet belőle. Létezik rá csodaszer? Kihez fordulhatok segítségért ?

Köszönöm a segítséget!

 

Orvos válaszol

Kedves Erzsébet!

Panaszai (cukorbetegség, vizeletszivárgás, bőrtünetek) krónikus panaszok, ami miatt jó lenne felkeresnie egy homeopatát, aki egyénre szabott szert tud Önnek keresni. A bőrpanaszokra lehetne alkalmi szert ajánlani, de ehhez többet kellene tudni a jelenség kinézetéről. Pl. színe, viszket-e, váladékozik-e, véres-e. Hogyan reagál a vízre stb. Ezek hiányában nem tudunk gyógyszert javasolni.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.