Begyulladt ujjak

Tisztelt Doktornő (Úr)!

Sajnos a napokban begyulladt a kézujjaim. Különösön a reggeli felkelésnél a legfájdalmasabbak.
Kissé duzzadtak és melegek, nehezebben hajlanak. Nappal  valamicskét javulgatnak.
Különben csontritkulásom van és Ossyca injekciót kapok.

Köszönettel veszem a megfelelő homeopátiás szer javaslatát, mert bizony már több alkalommal segített.

Tisztelettel: Kata

Orvos válaszol

Kedves Kata!

Panaszai krónikus jellegűek, így szükséges egy homeopata felkeresése a megfelelő kezelés beállításához. Addig is gyorssegélyként, tüneti kezelésként próbálja meg az Apis C30 és a Rhus toxicodendron C15 napi egyszeri, kétszeri bevételét.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.