Homeopata keresés

Üdvözletem!

Budapest és vonzáskörzetében keresnék homeopátiás nőgyógyászt. Tudnának segíteni? Sajnos én nem találtam.

Köszönettel!

Orvos válaszol

Kedves Viktória,

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület orvos listáján keressen homeopata orvost. 

Sajnos jelenleg nem tudok olyan orvost ajánlani, aki nőgyógyász és mellette homeopátiás rendelést is folytat. 

De: mivel a homeopátia holisztikus gyógymód, nem csak az adott terület problémájával foglalkozik, hanem az egész emberrel - az adott problémán keresztül - nem feltétlenül kell nőgyógyász szakorvoshoz mennie, válasszon orvost orvoslistánkról. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian  

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.