Van homeopátiás segítség

Tisztelt Orvosok!

Kötelező, rákényszerített covid oltás előtt álló pályaelhagyáson gondolkodó pedagógus vagyok.
3 serdülő korú gyermekem van. Inzulin rezisztenciára és pajzsmirigy alultermelésre állandó gyógyszert merckformin 100-at 2000ml és Ltiroxint szedek 100-at.
Nem szeretnék oltani félvén az oltások mellékhatásaitól. Azt szeretném kérdezni, hogy csak a pályaelhagyás a lehetőségem vagy oltatok és a felmerülő jelentkező mellékhatásokat egy életen keresztül kezelem?
Tisztelettel bizakodva!
 

Orvos válaszol

Kedves Éva!

Ha célzott oltás kivezetést szeretne, keressen fel egy homeopátiás orvost, aki az egyéb problémákon (pl. pajzsmirigy) is tud segíteni .         
https://www.homeopata.hu/node/119

Bár a vakcináció után nem minden esetben lépnek fel mellékhatások, de az oltást támogathatja homeopátiás szerekkel:
https://homeopatia.info.hu/immunerosites-1/hogyan-tamogathatjuk-a-covid-...

Üdvözlettel,
dr. Tóth Marian

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.