Oltás kivezetés

Tisztelt Doktorok!

Covid oltáskivezetéssel kapcsolatban kérdeznék.
Személy szerint Janssen oltást fogok rövidesen kapni, milyen homeopátiás készítményeket ajánlanak a kivezetésére?
Illetve a párom a Pfizer elsõ adagján van túl, eddig tünetmentes, de az õ esetében is szeretném alkalmazni a homeopátiát, az õ esetére mit ajánlanak?

Köszönöm szépen.

Orvos válaszol
Kedves Kérdező!
 
Számos esetben írtunk az oltások kivezetéséről, ill a lehetőségekről. Kérem olvassa el a korábbi, ehhez kapcsolódó válaszokat.
 
Tisztelettel
dr.Sebő Zsuzsanna
 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.