A homeopátia biológiai hatása békákra

Tuesday, February 16, 2021

A természetben a tiroxin nevű pajzsmirigyhormon kulcsszerepet játszik az ebihalak békává fejlődésében. A békáknál az ebihal-béka átalakulása során mutatható ki a legmagasabb tiroxin-szint, ami egyedülállóan magas a gerinces állatok között is. Ezért lehet alkalmas ez a folyamat a magas hormonszintek befolyásolásának tanulmányozására. Kutatók megfigyelték a tiroxin homeopátiás oldatának az ebihalak békává fejlődésére gyakorolt hatását.

https://tudomany.terapianatura.hu/bizonyitek/bekak/?fbclid=IwAR1treyorfMjvu-leiXRgpWYGlzIi1-VmBZLQIw4vNw3l4cYNFu2EJXS0l0

 

Értékeld a cikket: 
No votes yet
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.