Sorok és stádiumok az ásványi és növényi birodalomban

Resie Moonen tanfolyama - Budapest, 2018 május 4.-6.

Mikor: 
Friday, May 4, 2018 - 08:00 to Sunday, May 6, 2018 - 16:00
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)
Jelentkezési határidő: 2018. május 2.
A tanfolyam díja: 58.000 forint

Resie Moonen súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videoeseteit fogja bemutatni, hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyerekek és felnőttek esetei is, olyan páceinsek viedói, akik ásványi és növényi szereket kaptak.

Resie az eseteken keresztül bemutatja az egyes sorok és stádiumok jellegzetes mintázatait, és elmagyarázza majd, hogy ezeket az információkat hogyan lehet a megfelelő gyógyító szer kiválasztásához felhasználni a növényi és ásványi birodalom esetében. Ha ismerjük egy növénycsalád érzetét és témáit, akkor a páceinsre jellemző stádium azonosítása alapján eljuthatunk a megfelelő szerhez. Ezen a módon egy mélyebb szinten érthetjük meg a növényi szereket, ami nagy segítséget jelent a legmegfelelőbb szer kiválasztásához. Resie beszélni fog az Umbelliferae (Apiaceae) és a Rutaceae növénycsaládokról és elmagyarázza az egyes szereket Jan Scholten növényi rendszere alapján.

Tanfolyamfelelős

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Jelentkezésemmel hozzájárulok ahhoz, hogy az előadásról felvétel készüljön.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.